Procedura de retur pentru  produsele comandate se va aplica diferit pentru persoanele juridice și pentru persoanele fizice deoarece legislatia aplicabila este distincta. In ambele situatii, costul de transport pentru retur este in responsabilitatea cumparatorului. 

Pentru a returna produse te rugam sa urmezi pasii de mai jos:

 1. Se completeaza Formularul de retur de mai jos.
 2. Se asteapta confirmarea acceptului de retur din partea Tech-Con in maxim 3 (trei) zile lucratoare.
 3. Dupa confirmarea in scris ca sunt indeplinite conditiile de garantie se expediaza fara ramburs produsele impreuna cu formularul de retur completat la adresa Calea Crangasi nr.60, sector 6, Bucuresti. Toate produsele trimise retur se expediaza pe cheltuiala clientului.
 4. Se trimite pe adresa de e-mail sesizari@tech-con.ro copia AWB aferenta expeditiei. Coletele care au fost trimise cu ramburs nu vor fi receptionate.
 5. Dupa ce produsele au ajuns la Tech-Con si au fost verificate veti fi contactat privind solutionarea acestei sesizari.

Tech-Con asigura transportul tur-retur in cazul in care a livrat un alt produs decat cel comandat, desi specificatiile produsului sunt clar prevazute in cadrul comenzii plasate pe site-ul magazinului online sau pe adresa de email a companiei.

Termeni si conditii

In cazul persoanelor fizice, Tech-Con ofera posibilitatea de a returna produsele care nu se potrivesc nevoilor tale la fel de simplu cum le-ai cumparat! Daca un produs achizitionat nu te multumeste 100%, il poti returna in 14 (paisprezece) zile calendaristice de la momentul livrarii/ridicarii.

Potrivit art. 2, lit.a) din Legea 449/2003, persoanele juridice nu intrunesc calitatea de consumatori si prin urmare nu pot beneficia de aceleasi conditii de retur de care beneficiază persoanele fizice.

In cazul persoanelor juridice formularul de retur trebuie completat in termen de cel mult 2 (doua) zile lucratoare de la data preluarii/intrarii în posesie a produsului/produselor.

Intrarea in posesia fizica a produsului este certificata de semnarea documentelor de transport sau livrare.

Este refuzata primirea marfurilor returnate fara acceptul in scris al Tech-Con.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat.

Daca marfa respecta conditiile de retur de mai sus, se emite factura storno.

Se poate opta pentru returnarea banilor sau pentru achizitionarea de marfuri in contul valorii ramase in cont ca urmare a emiterii facturii storno.

In cazul in care se solicita returnarea banilor, plata se va face in termen de maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la emiterea facturii storno in contul bancar oferit de catre client pe e-mail.

Ne rezervam dreptul de a accepta sau nu returul produselor in situatiile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa sau fac parte din categoria comanda speciala/produs nestocabil.

Daca au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel si vreti sa le returnezi pe toate, asigurati-va ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Daca marfa nu respecta conditiile de retur de mai sus, atunci se va informa in scris clientul ca produsul nu intruneste conditiile de retur.

Te rugam sa verifici integritatea fizica a coletelor in momentul in care le primesti de la firma de curierat in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletele prezinta urme de deteriorare. Orice reclamatie ulterioara si solicitare de retur nu vor fi luate in considerare.

Tech-Con isi rezerva dreptul de a modifica conditiile de procedura mentionate mai sus, fara o instiintare prealabila.

  Formular de retur

  Produse returnate*

  Cod Produs* Denumire Produs* Cantitate*

  Am citit și sunt de acord cu politica de confidențialitate.