Stimati clienti,

Pentru a beneficia de garantie pentru produsele comercializate de Tech Con Industry, va rugam ca odata cu marfa trimisa catre depozitul central – Bucuresti, sa ne transmiteti, pe cat posibil si urmatoarele documente:

– Copie factura de achizitie de la Tech – Con Industry SRL;

– Formularul de retur completat cu motivul “produs pentru garantie”, semnat si stampilat de dvs.

– Dovada constatarii defectiunii intocmita de Departamentul Tehnic care a facut analiza tehnica, in care trebuie specificata cauza defectiunii (se foloseste Nota de Constatare )

Termenul de garantie valabil de la data achizitionarii produselor si echipamentelor de la compania noastra este de 12 luni.

In termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea produselor retur si a documentelor complete, consultantii nostri va vor raspunde pe e-mail la solicitarea dvs de garantie.

Certificat de garantie – model (valabil impreuna cu factura)

Politica de retur a produselor si echipamentelor achizitionate de la Tech Con Industry SRL

Va rugam sa descarcati si sa completati Formularul de retur si apoi sa ni-l trimiteti pe e-mail la adresa office@tech-con.ro.

Conditiile generale de retur:
– Termenul de retur pentru marfa din stocul local este de maxim 7 zile calendaristice de la data livrarii marfii si se va percepe un cost minim aplicat la valoarea marfurilor returnate, de 5 % din valoarea lor fara TVA.
– Nu se accepta returnarea pieselor aduse de la furnizorii externi si a pieselor produse local, indiferent de momentul solicitarii.
– Nu se accepta returnarea marfurilor cu referinta la facturi mai vechi de 7 de zile calendaristice de la data achizitionarii lor.

Daca marfa returnata nu indeplineste conditiile de retur, aceasta va fi refuzata si veti primi un formular de retur refuzat ca dovada a acestui lucru.

Factura de storno va fi emisa in termen de maxim 3 (trei) zile lucratoare si transmisa catre Dvs. pe e-mail.

Valoarea facturii de minus o putem compensa cu valoarea facturilor scadente sau nescadente ori puteti cumpara piese conform acestei valori.

Va multumim!

Echipa TECH•CON Industry!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Do you have any questions?

Don't hesitate to contact us for more information.

  Am citit și accept Politica de confidențialitate

  Aveti vreo intrebare?

  Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații.

   Am citit și accept Politica de confidențialitate

   Aveti vreo intrebare?

   Nu ezita să ne contactezi pentru mai multe informații.

    Am citit și accept Politica de confidențialitate