Stimati clienti,

Pentru a beneficia de garantie pentru produsele comercializate de Tech Con Industry, va rugam ca odata cu marfa trimisa catre depozitul central – Bucuresti, sa ne transmiteti, pe cat posibil si urmatoarele documente:

– Copie factura de achizitie de la Tech – Con Industry SRL;

– Formularul de retur completat cu motivul “produs pentru garantie”, semnat si stampilat de dvs.

– Dovada constatarii defectiunii intocmita de Departamentul Tehnic care a facut analiza tehnica, in care trebuie specificata cauza defectiunii (se foloseste Nota de Constatare )

Termenul de garantie valabil de la data achizitionarii produselor si echipamentelor de la compania noastra este de 12 luni.

In termen de maxim 3 zile lucratoare de la primirea produselor retur si a documentelor complete, consultantii nostri va vor raspunde pe e-mail la solicitarea dvs de garantie.

Certificat de garantie – model (valabil impreuna cu factura)

Politica de retur a produselor si echipamentelor achizitionate de la Tech Con Industry SRL

Va rugam sa descarcati si sa completati Formularul de retur si apoi sa ni-l trimiteti pe e-mail la adresa office@tech-con.ro.

Conditiile generale de retur:
– Termenul de retur pentru marfa din stocul local este de maxim 7 zile calendaristice de la data livrarii marfii si se va percepe un cost minim aplicat la valoarea marfurilor returnate, de 5 % din valoarea lor fara TVA.
– Nu se accepta returnarea pieselor aduse de la furnizorii externi si a pieselor produse local, indiferent de momentul solicitarii.
– Nu se accepta returnarea marfurilor cu referinta la facturi mai vechi de 7 de zile calendaristice de la data achizitionarii lor.

Daca marfa returnata nu indeplineste conditiile de retur, aceasta va fi refuzata si veti primi un formular de retur refuzat ca dovada a acestui lucru.

Factura de storno va fi emisa in termen de maxim 3 (trei) zile lucratoare si transmisa catre Dvs. pe e-mail.

Valoarea facturii de minus o putem compensa cu valoarea facturilor scadente sau nescadente ori puteti cumpara piese conform acestei valori.

Va multumim!

Echipa TECH•CON Industry!