Tech-Con Romania Tech-Con Czech Republic Tech-Con Serbia Tech-Con Poland Tech-Con Hungary
MAGAZIN

Istoric

Istoric

TECH•CON si-a început activitatea in Romania în cursul lunii septembrie 1996 sub numele METEOR AUTO S.R.L. Departamentul AUTOMATIZARI ca reprezentant exclusiv al unui grup de firme din elita internatională a automatizărilor industriale. In scurt timp am devenit un membru marcant al pietei romanesti in domeniul automatizarilor industriale. Daca in primul an reprezentam pe piata romaneasca doar 6 companii, azi numarul acestora depaseste 45.
Dorim să ne ajutam partenerii de afaceri sa-si rezolve problemele, oferindu-le echipamentele de care au nevoie, documente informative, consultatii tehnice de specialitate si proiecte.
Echipa de specialisti de inalta calificare, experienta si dinamica a firmei noastre, precum si sortimentul bogat de produse oferit, asigura rezolvarea cu succes a problemelor tehnice ale partenerilor nostri.
Cu o retea proprie de distributie si apeland la cele mai rapide mijloce de curierat venim in întampinarea cerintelor clientilor nostri privind rezolvarea rapida a problemelor.
Noi, cei ce lucram la TECH•CON avem convingerea ca drumul spre o industrie avansata, eficienta si competitiva este cel al unei automatizari superioare.